Skip to content

Občas sa stretávam s názorom, že doplnky sú otravné, obťažujúce a zbytočné. Ak patríte medzi ženy, ktoré doplnkom nevenujú pozornosť a ignorujú ich, prečítajte si dnešný článok. Možno zmení váš pohľad na doplnky a možno dokonca posunie váš štýl.

Na fotkách outfitov vv mojich online projektoch je často vidieť, ako veľmi veľa „robia“ doplnky. Často stačí k jednoduchému, či nevýraznému outfitu pridať doplnky a výsledok je úplne iný – zaujímavý a osobitý.

Doplnky sú veľmi dôležité. Ak chcete byť štýlová a dobre oblečená, bez doplnkov sa nezaobídete.

Prečítajte si 6 dôvodov, prečo je to tak.


Doplnky dokončujú a zjednocujú outfit

Ak si oblečiete napr. šedú sukňu a jednoduchý ružový top, bez doplnkov bude výsledok pomerne fádny a málo zaujímavý. Ak pridáte šatku a opasok, outfit vhodne doplnia a zjednotia. Vznikne dojem, že je outfit premyslený a výsledok bude oveľa zaujímavejší. Bonusom je fakt, že outfit bude i príjemnejší na pohľad.


Doplnky dodávajú outfitu názor

Určite ste zažili pocit, kedy ste sa obliekli, ale mali ste pocit, že vyzeráte rovnako ako ďalších tucet žien. Že nie ste ničím zaujímavá a výnimočná.

Práve doplnky vám tento pocit dodajú – vďaka nim môžete byť originálna a jedinečná. Šaty, ktoré máte na sebe, môže mať i tucet žien okolo vás, ale práve doplnky vás od nich odlíšia.

Doplnkami môžete vašim šatám vdýchnuť kúsok z vás a vašej osobnosti. Je veľmi málo pravdepodobné, že stretnete ženu, ktorá k daným šatám použije rovnaké doplnky ako vy.


Vďaka doplnkom môžete byť každý deň iná

Ak nosíte stále ten istý náhrdelník, alebo sú náušnice vo vašej zbierke veľmi podobné, či máte všetky šatky v odtieňoch šedej, budete každý deň vyzerať podobne. Ak máte dostatok rôznorodých doplnkov, budete vyzerať každý deň inak, aj keď budete nosiť podobné oblečenie.

Nemusíte mať v šatníku veľmi veľa oblečenia. Stačí, keď máte dosť doplnkov.


Doplnky vám pomôžu potlačiť nedokonalosti

Chcete odpútať pozornosť od svojich nedokonalostí? S doplnkami je to veľmi jednoduché – stačí, ak ich použijete na vhodne zvolených miestach postavy. Ľudí okolo vás tak prinútite pozerať sa tam, kam vy chcete.

Vďaka strategicky umiestneným doplnkom si nikto nebude všímať váš väčší zadok, objemné stehná, či vypuklé bruško.


Doplnkami môžete outfit povýšiť, alebo zhodiť

Ak potrebujete upraviť mieru formálnosti svojho oblečenia, pomôžu vám doplnky. Ak ku svojmu oblečeniu zvolíte uhladené a elegantné doplnky, výsledok bude formálnejší. Keď si zoberiete ležérnejšie doplnky, budete vyzerať viac uvoľnene.


Doplnkami môžete upraviť farebné vlastnosti svojho outfitu

Ak nemáte na sebe úplne vhodné farby, doplnkami môžete veľmi úspešne eliminovať ich negatívne účinky. Doplnkami môžete upraviť farebnú teplotu, tmavosť, či kontrast svojho outfitu. Stačí vhodne zvolený opasok, kabelka, rúž, šatka, či náhrdelník a výsledok bude zrazu oveľa lepší.

Neviete si vybrať vhodné doplnky? Pridajte sa do Supervizáž klubu – objavte svoje ideálne doplnky, farby, strihy, dĺžky a svoj osobný štýl. Naučím vás obliekať sa tak, aby ste nielen skvelo vyzerali, ale sa aj v oblečení super cítili.


Nosíte doplnky a využívate ich účinky a efekty? Ak máte chuť, zapojte sa do diskusie!

Stiahni si svoj ťahák

Stiahni si svoj ťahák

Pridaj sa do FB skupiny

Pridaj sa do FB skupiny
Back To Top